På atv'n!

onsdag 9. oktober 2024

Forbedret balanse

 Nå har jeg drevet med yoga i 8 uker, stort sett to ganger om dagen, 10-40 min pr. dag tilsammen. Og jaggu har det gitt resultater! I dag tok jeg et lite program som heter "Balance & Posture" og det inkluderer bl.a. en øvelse der man først står på venstre ben en stund og deretter på høyre. Tidligere har jeg ikke hatt sjans til å stå hele greia på hvert enkelt bein, men i dag var jeg kun nede i matta en gang med den ene foten - resten klarte jeg fint å balansere så lenge som jeg skulle - uten å vakle noe særlig! Fantastisk! Dette er så gøy!


Merker at kroppen har blitt mer smidig og myk ellers også, og lårene har definitivt blitt sterkere! Jeg elsker yoga!







torsdag 3. oktober 2024

Harry Potter and the Sorcerer's Stone - medalje!

 Ooooh! Jeg har jo tatt en del medaljer i den virtuelle greia "Conqueror Virtuel challenges", men begynte å gå litt lei og det begynte å bli ganske dyrt også, så da jeg var nesten ferdig med en utfordring jeg hadde holdt på lenge med så tenkte jeg at "Denne blir den siste, nå gidder jeg ikke flere". Og så kom de med en 7-delt Harry Potter-utfordring! Og selvsagt måtte jeg bare ta den også! 

Det er bare de 4 første medaljene som er "sluppet" så langt og jeg har selvfølgelig kjøpt alle 4 utfordringene og for 11 dager siden fullførte jeg "Harry Potter and the Sorcerer's Stone", for meg er det mer naturlig å si "Harry Potter and the Philosopher's Stone" i og med at det er originaltittelen, men dette konseptet er jo amerikansk og de har selvfølgelig endret tittelen på denne første, så da så...

I dag kom medaljen! Og oooooh sier jeg bare! Heldigvis er alder bare et tall, for jeg er nok egentlig ikke i målgruppa for Harry Potter lengre, men det spiller ingen rolle - en gang blodfan, alltid blodfan sier jeg bare! Se bare her:

Den kom i en flott boks som ser ut som en bok!


På forsiden av medaljen kommer Hedwig flyvende med Harrys brev fra Galtwort:

Medaljens bakside viser plattform 9 3/4 på Kings Cross:

Med den medfølgende tryllestaven kan man fiske frem et lite emblem fra medaljens øverste kant:



Tryllestaven:

Baksiden kan selvsagt taes av og bak der skjuler det seg et lite "kobberstikk" av Hogwartsekspressen"!

Og baksiden av dekselet er selvfølgelig min egen togbillett! Nå drar jeg til Hogwart!


Man slutter ikke å leke fordi man blir gammel, man blir gammel fordi man slutter å leke! Jeg kommer aldri til å bli gammel!