På atv'n!

tirsdag 15. oktober 2019

Den siste Halloween - A. R. K. Brown (bokomtale)

Edvard Rubikon er monsterjeger og det følger alltid mye styr med ham. Og når rektor i tillegg synes det er alt for mange skumle kostymer og hærverk på Halloween så bestemmer han like godt at i år er det forbudt med Halloween i Grimsrud! I stedet for Halloween-fest skal de ha Hallo-venn-fest med morsomme leker, snille kostymer og sunt godteri!

Edvard og vennene hans, Kasper og Nadira synes dette er fryktelig dumt, ikke minst fordi Nadira som aldri har feiret Halloween før og Kasper og Edvard hadde lovet henne en skikkelig feiring!

Men - Edvard vet at på Halloween er grensene mellom de levendes verden og de dødes verden ekstra tynne, og i Grimsrud er de fra før enda tynnere enn andre steder!, og den eneste grunnen til at monstre og døde holder seg unna på Halloween er nettopp fordi vi kler oss ut som skumle monstre! Da tror nemlig de ordentlige monstrene at det alt er monstre her og da trenger de ikke å komme. De er ikke såååå smarte nemlig.

Så hva vil skje når selveste Åsgårdsreia dukker opp og er klar for en real fest!?

Edvard, Kasper og Nadira er på saken!

"Den siste halloween" av Aleksander Kirkwood Brown

"Edvard Rubikons mysterier - Den siste Halloween" av Alexander Kirkwood Brown og Andreas Iversen Cappelen Damm, 2017, 119 s., isbn, 978-82-02-56143-7. For barnetrinnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar