På atv'n!

søndag 25. august 2013

Haukvatnet rundt

I knallsol og over 20 varmegrader la vi i vei rundt Haukvatnet i Trondheims vakre Bymark. Her skulle det befinne seg 6 cacher og vi gikk med det for øye å finne alle 6. Cache 1 fant jeg, man må være klåfingret i dette gamet, den var der vi forventet å finne den, men allikevel på en uventet plass. Cache 2 fant Jnuior2 lett som en plett, Junior1 og jeg rakk ikke å begynne å lete engang! Cache 3 lette vi litt etter og inne i skogen ved den fant vi spor etter at noen har kost seg med engangsgrill, juice og diverse - ærlig talt folkens! Fint at dere bruker marka, men når dere går igjen skal ingen se at dere har vært der! Etter å ha lest loggen til cache 3 og tatt en kjapt overblikk gikk det opp et lys for meg og Junior1 fikk æren av å fiske den frem.

På vei til cache 4 kom vi over en aldri så liten dyretragedie:


En bitteliten mus lå død på veien. Vi flyttet den bort i gresset så ingen hester skulle trampe på den og skvise den enda mer utover, stakkar liten.

Cache 4 fant vi ganske snart, hintet "Bak. Innunder." gjorde saken enkel og grei og klåfingrede Junior2 fisket den snart frem. Hun fikk også æren av å signere dagens fjerde cache.


Vi labbet fornøyde videre mot cache 5. Denne var også kjapt funnet og her gjorde Junior1 sitt aller første funn! Stor stas og han fikk æren av å signere denne. Cache 6 var vi skeptiske til om vi kom til å finne ettersom de siste tre som hadde lett før oss ikke hadde funnet den. Vi fant den dessverre heller ikke og måtte bare gi oss på den, men 5 av 6 er da bra!?

På vei hjem kom spørsmålet - "Kan vi dra på geocaching i marka neste helg også, mamma!?" Selvfølgelig kan vi det og mamma har alt blinket seg ut en liten løype med 4-5 geocacher som vi kal gyve løs på neste søndag. Vi gleder oss!

1 kommentar:

  1. Å stakkar lille mus som dødet men ganske lurt å legge i begravelse i kassen
    og både jord

    SvarSlett