Nyfrelst Pokemon-fan!

Nyfrelst Pokemon-fan!

lørdag 23. oktober 2021

Ukens tall - mål og vekt

 Jada! Endelig litt nedgang å vise til og det gjør godt etter å ha jumpet den samme halvkiloen opp og ned i mange uker!

Vekt 56.4 kg (ned 6 kg!)

Midje 74 cm (inn 12 cm!)

Mage 89 cm (inn 6 cm)

BMI 24,4

Den siste uka, eller de siste 4 dagene, har jeg droppet frokosten (faster frem til kl. 12) og heller drukket en kopp te med en teskje cocosa i. Jeg synes det er kjempegodt med kokos og en kopp varm te med litt ekstra kokossmak til frokost er deilig, spesielt på disse kalde, sure, mørke høstmorgenene som vi har her nå.

Lunsjen består av enten 2 kokte egg m/smør og kaviar og litt gresk yoghurt med bringebær og lavkarbo-granola eller middagsrester fra dagen før (eller fra fryseren). Denne uka har det vært to dager med egg, 1 dag med hjemmelaget tomatsuppe med to egg og to tynne lk-polarbrød med smør og 1 dag med en slags chili Con carne med to tynne polarbrød med smør. Nam! Noe annet enn tørre brødskiver med ost...

Middag spiser vi i 17-18 tiden og denne uka har det vært omelett med smågrønt (er så lettvint etter seinvakta på mandager), chili Con carne med salat i to dager (lager alltid til flere dager når jeg lager det), fiskesuppe og i går salat med 3 kokte egg, 1/2 avokado, tomat, agurk, paprika og dressing.


Spiser stort sett ikke mer etter middagen, men en kveld her ble jeg så sulten at jeg spiste 1 grillpølse med noen osteskiver rundt i et lk-polarbrød. I går gikk det en liten neve baconsnacks og en lk-kjeks.

Har trent en styrkeøkt og tatt en joggetur så langt denne uka, men det har vært realt drittvær rett og slett så jeg har ikke giddet løpe mer i alle fall. Men jeg er godt fornøyd ellers med uka altså - kostholdsmessig og vektmessig!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar