På atv'n!

tirsdag 19. januar 2021

Årets første skitur

 Der vi satt i ovnsvarmen og koste oss på lørdagskvelden virket det som en god ide å dra på skitur dagen etter. Da vi sto opp neste dag til -15 var det ikke en like god ide... Men vi kledde oss godt, pakket skiene i bilen og dro avsted. Parkerte på Brattlia ikke så langt unna Svorkmo og spente på oss skiene.

Det var kaldt, men utrolig vakkert! Og vi var såpass tidlig ute at det ikke var mange bilene på parkeringsplassen ennå, 8-10 stykker bare.



Det var så kaldt at det var bare å gå for å holde varmen, men et par små stopp for å ta noen bilder ble det allikevel. Avkommene måtte jo få se hvor sprek deres gamle mor tross alt er.


Vi gikk opp på Elgshøgda og så utover til alle kanter. Det var også 3 guttunger i 20-årsalderen der og jeg holdt på å få hjerteinfarkt da de tok seg sats og satte utfor da de skulle ned igjen! Selv sto jeg og funderte på hvordan jeg skulle komme meg ned uten å brekke nakken...



Og som alltid - det lille høydepunktet, trimboka! Vi skrev oss selvfølgelig inn her også så alle kan se at vi har vært her.


Mannen måtte selvfølgelig sende en snap til venner og kjente!



Var en nydelig tur og på vei tilbake til bilen møtte vi stadig flere som var på vei ut i sporet og parkeringsplassen var nesten full, tipper på rundt 50 biler! Det var veldig godt å komme hjem, ta en dusj, spise et skål varm havregrøt med mye godt oppi og fyre godt i ovnen resten av dagen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar