Nyfrelst Pokemon-fan!

Nyfrelst Pokemon-fan!

lørdag 18. september 2021

Ukens tall - mål og vekt + 2 nye dukker

 Denne uken har vekta gått litt opp, var nesten en kg opp tidligere i uka, men har tuslet ned det meste igjen nå heldigvis - aner ikke hvorfor jeg gikk opp heller, men cm'trene har gått ned! Merkelig.

Dagens tall:

Vekt: 56,8 kg (ned 5,6 kg)

Midje: 75 cm (inn 11 cm)

Mage: 86,5 cm (inn 8,5 cm)

BMI: 24,6 (normalvektig!) 


Ellers har jeg falt litt pladask for et par dukker på noen av dukkegruppene på fb og har fått disse to i hus, først en gammel, norsk dukke som kalles Liten Pikedukke, fra Rayco vinyl:
Hun er 25 cm og har, som dere ser, støpt hår og malte øyne og er ganske så sliten. Skal høre om jentungen kan male på øynene igjen, hun er av såpass lav verdi uansett at det ikke vil forringe verdien nevneverdig om det blir gjort.

Så dukket det opp en liten, mørk dukke som jeg og falt for og hun kom hjem for et par dager siden. Hun viste seg å være en Zapf-dukke og hadde på seg et nydelig antrekk bestående av lysegule truser og et sett med sokker, lue og kjole i lyseblått, alt er nydelig håndstrikket! Og en søt rød gåsele! Artig sak! Hun er ca. 30 cm høy og helt i orden, men det ene benet ser ut til å være litt mer bøyd til siden enn det andre, uten at det gjør noe.

Her sitter hun i fanget til "storesøsteren" sin, Dee Cee fra Canada med to små Ari-dukker i fanget.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar