Ut på tur - aldri sur!

Ut på tur - aldri sur!

mandag 17. august 2015

En sommer er over...

... men minnene om den består! Ja, det får vi da håpe! Vi avsluttet sommeren med en uke på Kreta, nærmere bestemt i Agii Apostoli like utenfor Chania, på Triton Hotell. Hotellet i seg selv var nydelig med mange små bygg rundt bassengområdet. Det var to store og innbydende bassenger og ett lite babybasseng. Vi tilbrakte naturlig nok mye tid i de to store bassengene. Stranda var egentlig fin, men i forhold til de andre to stedene vi har vært på Kreta var det mye søppel synes vi og det var ikke så veldig morsomt å bade når det var så mye søppel både i vannet og på stranden.

Utsikten fra leiligheten vår:


Babybassenget var på den andre siden av trappen over bassenget:


Det andre bassenget:


Mine flotte barn på en liten kveldstur på stranden:


Min nye bevingede venn - en av tre musvåker som daglig sirklet over hotellanlegget og skrek til hverandre! En utrolig en-gang-i-livet-opplevelse å ligge i bassenget og se på musvåkene!


Stifado - utrolig godt! I alle fall på Piato.


På Theodosi restaurant, jeg ser ganske fornøyd ut, men maten var ikke god og det var flere katter der som prøvde å hoppe opp i fanget og ikke fjernet seg før vi tømte vann på dem!


En av kattene:


Vakker solnedgang over Agii Apostoli:


På denne restauranten, Piato, var vi tre av syv kvelder, både maten, servicen og stemningen var upåklagelig og akkurat hit kommer vi gjerne tilbake!


Gresk salat - nam!


Her ikke bare ser jeg fornøyd ut, jeg er fornøyd! Endelig en kopp te etter et deilig måltid og varm sjokoladesuffle med is og krem til dessert...


Den siste kvelden spurtet to slike rundt på verandaveggen! De var bare 5-6 cm lange og egentlig ganske søte.


Vi venter på bussen som skal kjøre oss tilbake til flyplassen og kofferten og sekken min skal også hjem.


Hadet, Kreta!


Vi sees igjen neste år! Men da ikke i Agii Apostoli, men i Rethymnon på Ilios Hotell der vi var i fjor. Vi gleder oss allerede!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar