Ut på tur - aldri sur!

Ut på tur - aldri sur!

onsdag 6. mai 2015

10 år...

Tenk at det i dag er 10 år - TI ÅR! - siden vi bestemte oss for å være kjærester... Ikke skjønner jeg hvor de 10 årene har blitt av, det føles som om det var i fjor! Men vi har gjort mye morsomt da - vært på mange turer i nærområdet, kjøpt hytte på Frøya, kjøpt hyttetomt på fjellet, solgt hytte på Frøya og bygd hytte på fjellet. Der har vi hatt mange, mange fine stunder!
 
 
 
Vi dro også til syden for første gang i 2012, ikke for deg, du har jo jobbet i "syden", men første gangen på ordentlig sydenferie og til sommeren reiser vi igjen for fjerde gang, tredje gangen vi drar til Kreta - vi har forelsket oss hodestups i øya!
 
Det var jo hestene, eller Lauvås Turbo, som brakte oss sammen og de første årene dro vi på travkjøring en del, men det tok slutt - litt synd egentlig, det var veldig koselig, men det er jo mye jobb og man blir veldig bundet av å ha hest. Vanskelig å kombinere med lange hytteturer.
 
Krangler gjør vi ikke, tiden vi har sammen er for dyrebar til sånt, vi koser oss i lag - om vi nå bare er hjemme og koser oss, er på hytta, går i fjellet, kjører tur, snekrer fuglekasser eller gjør noe annet - vi koser oss!
 
10 års-feiringa gikk for seg på Røros sist helg hvor vi koste oss på Røros Hotell med basseng, middagsbuffet, frokoster og lange rusleturer i idylliske Røros og bare nøt livet og hverandre.
 
Kjære, gode, snille Lille Gubben min:
 
 
Jeg ser frem til mange, mange flere fantastiske år sammen med deg!
 
 
 

1 kommentar: