Ut på tur - aldri sur!

Ut på tur - aldri sur!

søndag 4. desember 2016

Sannelig bra vi jogger litt!

I dag sto vi opp kl. 8 (på 2. søndag i advent!), på med treningstøy, inntok en lett frokost og sjekket værmeldingen. Hm. Om vi skulle slippe unna det verste regnet måtte vi ut ganske kjapt. Vi tok oss noen minutters pause for å la maten synke ned, men kl. 9 sto vi utenfor, startet endomondo-appen og løp avgårde. De første 2,5 km gikk bra, glatt var det riktignok og vått, men goretex-sko med pigger er suverent! Men så... Der kom regnet og motvinden og fyttikatta de siste to km var dryge, kalde og våte! Men fy søren så godt det var å komme inn og være ferdig trent kl. 9:40!

Men det er sannelig bra vi jogger såpass som vi gjør for i går bakte vi havresjokoladekjeks:


I dag insisterte Lille Nissegubben på at vi skulle lage kolakaker, det var stort sett han som sto for det da:


Jeg bakte tre deilige vørterbrød hvor svigers fikk med seg et hjem etter at de hadde vært her på middag, sammen med en boks havresjokoladekjeks og en boks kolakaker og det ble de kjempeglade for. Koselig! 


Middagen var klubb med sirup, flesk og duppe og gleden sto i taket da middagsgjestene kom. De visste ikke på forhånd hva de fikk og jeg lo godt da jeg hørte svigermor juble ute i gangen:"Er det klubb?! Er det klubb!? Er det sant, er det klubb!?" *haha*

Men med alt det søte, flesket til tross, så har vi nå trynet i en potetgullpose...

Sannelig bra vi jogger litt....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar