Ut på tur - aldri sur!

Ut på tur - aldri sur!

tirsdag 23. juni 2015

Vi fant noe rart...

Vi har vært noen dager på hytta og på en fjelltur fant vi noe som utvilsomt er en del av et skjelett, men vi klarer ikke engang å se hva det er... Er det en skalle? Eller en del av en hofte / et bekken? Vi heller mer mot den siste teorien på grunn av en utvekst på hver siden, noe som ville tilsvart en utvekst på kjeven om dette var en skalle og det virker da veldig merkelig:

Hvis noen har sett noe slikt tidligere og vet hva det er så vil jeg veldig gjerne vite det!!!! For vi grubler og grubler... Den er på størrelse med en litt stor appelsin og det vi først trodde var skallen er ganske tykk og den er ruglete på innsiden.

Vi har altså fått tips om at det kan være en del av hofteleddet til et større dyr, de mer fantasifulle forslagene er fjellgeit, troll, alien og Dart Vader! Så saken går inntil videre bare under kallenavnet Dart Vader eller Knokkel Monokkel. Den ble selvfølgelig tatt med hjem og ligger nå i en plastboks i påvente av at vi skal finne ut hva det er... Planen er å ta den med tilbake til hytta igjen etterhvert da.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar