Ut på tur - aldri sur!

Ut på tur - aldri sur!

torsdag 4. august 2016

Gårsdagens joggetur

Vi holder nå på med joggingen vår! Foten til Lille Gubben har respondert bra på hvile, smøring med tigerbalsam og lett jogging og også i går jogget han 3 km uten problemer med foten. Vi startet på den vanlige ruta, men etter en km ropte det bak meg at vi kunne jo bare fortsette rett frem til endomondoen sa 3 km. "Men vi kommer jo ikke så langt, vi må jo snu ved brua og dit er det to!" ropte jeg tilbake og fikk til svar:"Neida, vi løper hesteløypa!" Eh? "Men hva om det kommer en hest da?" Her snakker vi travere i trening altså, ikke en shetlandsponni... "Nei, det gjør det da vel ikke!" var svaret. Neivelnei.

Vi tok hesteløypa og jeg måtte bare flire over kroppens reaksjon på å løpe en ukjent vei! Selv om det er like flatt der også så er underlaget litt annerledes tydeligvis og det føltes litt pussig å jogge en annen vei enn det vi er vant til. Men 3 km gikk greit, litt småsliten i kroppen, men beina fungerte helt fint og jeg var ikke særlig andpusten, peste ikke noe etterpå faktisk! Og det er moro! Artig å kjenne at sommerens joggeturer har gitt resultater!

Nå er "problemet" om man kan kalle det det, at Lille Gubben er bestemt på å holde seg til 20-22 mins økter, altså 3 km, mens jeg vil prøve å presse meg litt mer. Har jo jogget 4 km ved et par anledninger og det frister å fortsette med det nå når 3 km går såpass lett og uanstrengt. Så det spørs om det blir noen turer på egenhånd også fremover...Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar