Ut på tur - aldri sur!

Ut på tur - aldri sur!

fredag 9. januar 2015

Hundredagersutfordringen - fullført!

Da er 100 dager gått og jeg skal innrømme at jeg ikke alltid har trodd at dette skulle gå. Det ble i overkant mange late dager i desember, spesielt i romjula, men jeg tok meg selv skikkelig i nakken på nyåret og la inn et ekstra gir.

Jeg startet altså Hundredagersutfordringen onsdag 1. oktober 2014 og målet var at jeg innen midnatt 8. januar 2015 skulle tilbakelegge minst 1.250.000 skritt, altså et snitt på 12.500 skritt om dagen. Snittet har varier veldig - fra den aller lateste dagen, 28. desember, hvor jeg gikk 3636 skritt (det var i romjula, men hva i all verden gjorde jeg hele den dagen???) til den mest aktive dagen, 10. november, da jeg tilbakela 21.960 skritt! Da var jeg på en jogge/gåtur med jentungen min, koselig kavlitetstid sammen. Snittet ble på 12.744 skritt i døgnet, altså klarte jeg Hundredagersutfordringen med glans og klokket inn

1.274.398 skritt!

Jada, jeg er veldig fornøyd, selv om det ikke var avgjort før for et par dager siden, men jeg skjønte jo for 3-4 dager siden at det ville gå.Hurra for meg!

2 kommentarer:

  1. Tusen takk for kommentar hos meg! kjempeartig at noen gir lyd fra seg:) Jeg må ta av meg hatten for hvor flink du har vært. Jeg har prøvd å vært ute å gått/jogget til og med, nå på nyåret, men jeg finner så mange unnskyldninger til å la være. Det er for kaldt, for mye snøvær, mørkt,osv..jeg skal ta meg selv i nakken. Du har vertfall vært kjempeflink!!!!

    SvarSlett
    Svar
    1. *hihi* Jeg bruker et Polar Loop treningsarmbånd til å måle antall skritt - jeg er litt barnslig sånn, det blir så mye artigere når jeg kan måle hvor langt og lenge jeg har gått / jogget / syklet. :o)

      Slett