Ut på tur - aldri sur!

Ut på tur - aldri sur!

lørdag 25. juli 2015

Ekko av hover

Nok en hestebok er "fortært", også denne gang en av Eleanor Jones, "Ekko av hover". Ikke en av hennes beste om jeg må si det. Nok en gang en ung jente, Libby som har flyttet til et koselig lite hus på landet, Holly Bank Cottage. Her vokser det mye kristtorn og det første faren gjør er å hugge ned flere kristtorntrær uvitende om at det betyr ulykke...
 
Libbys hest Jack Flash nekter først å gå forbi stedet der den største kristtornbusken har stått da han skal inn i stallen sin for første gang. Men hun klarer å få ham forbi, han slår seg til ro og alt virker helt fint, helt til den morgenen Libby og Jack skal delta i sitt første ridestevne, når hun våkner om morgenen står Jack i boksen, helt utslitt og full av gjørme! Hun tror noen nabounger har tjuvridd ham om natten og setter hengelås på døren hans, men etter 4 uker skjer det samme - selv om døren er låst!


Jeg synes de andre to bøkene jeg har lest av henne var mye mer spennende enn denne, men jeg er vel ikke akkurat i målgruppen lenger...Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar