Ut på tur - aldri sur!

Ut på tur - aldri sur!

søndag 2. mars 2014

1 - 2 -3!

Fint vær og fridag = skøytetur. Nye vann er alltid spennende så i dag satte vi kursen for Solsjøen, et lite vann i Solsjøbygda i Orkdal kommune. Håper jeg ikke terger på meg noen nå, men det var egentlig et ganske kjedelig vann, så etter et lite 40-minutt kjørte vi videre. Men et bilde fra Solsjøen måtte vi ta med:


På veien kjørte vi innom en kollega av Lille Gubben og hilste på denne lille krabaten! Han er 10 mnd gammel og heter Viking Rappen og var helt uimotståelig! Kjempesnill og utrolig søt!


Etter litt hestekos gikk turen videre til Ryvatnet og Liavatnet, noen få km øst for Svorkmo sentrum. Isen var ikke så verst her så vi tok en liten runde på begge vannene, de hang sammen da, det var en liten bro over det smaleste der Ryvatnet rant over i Liavatnet. Dette bildet er fra Liavatnet hvor vi også snakket med noen isfiskere som hadde målt isen forrige helg, da var den 50 cm tykk og steinhard så det var bare å gå.


Etter en liten stund gikk vi over veien og ned på Ryvatnet og tok en runde her også, det viste seg å være omtrent dobbelt så stort som Liavatnet. Været ble riktig så fint, men det blåste litt og vi begynte å bli litt kalde, slitne og ikke minst sultne så vi satte kursen hjemover.


Tilbake ved bilen viste gps'en sammenlagt 8,6 km / 1 t 45 min - det måtte vi si oss fornøyde med fant vi ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar