På atv'n!

søndag 11. august 2013

Geocaching!

Jeg har snust på det tidligere, men har liksom ikke helt skjønt hvordan man går frem. I går satte Lille Gubben seg ned og så på saken og i dag har vi vært ute på vår første geocaching-tur!

Vi hadde satt oss fore å finne postene Orkla#1, Orkla#2 og Orkla#3, de skulle være forholdsvis enkle og i gangavstand hjemmefra.

Orkla#3 var den vi kom til først og den var passe godt gjemt så vi måtte lete litt, men fant den raskt. Stas å finne vår aller første geocache! Litt ekstra stas fordi stedet på en måte er knyttet til en i Lille Gubbens nære familie.


Orkla#2 var lett og grei, nesten for lett - vi så den før vi rakk å begynne å lete så den kunne godt vært litt bedre gjemt synes jeg. Her var det ingen penn så vi fikk ikke signert i loggen, men tok bilde slik at vi kan bevise at vi har vært der. 


Orkla#1 fant vi til slutt, den var heller ikke vanskelig å finne. Heller ikke her var det noen penn eller blyant så kameraet måtte frem igjen, men nå har vi lært at vi må ha med en penn eller blyant selv når vi skal ut og lete etter geocacher.


Her er jeg etter at vi har funnet alle tre, godt fornøyd med dagens innsats så langt. Vi har alt planer for hvilke vi skal finne neste gang! Og neste gang kan vel bli ganske snart...


Vi har til og med alt langt planer om å legge ut noen cacher selv - vi får se!

4 kommentarer:

  1. Geocaching er artig;-) det kan jeg skrive under på. sjekk: www.geocaching.com

    SvarSlett
  2. Ut på tur aldri sur:))hilsen lille gubben

    SvarSlett
  3. Se der ja! Man får både hjernetrim, flotte opplevelser og itj minst trimma skrotten. Stas ått ungan også. Hilsen Chicagobulls.

    SvarSlett